Новини

Ребров та Ярмоленко з Аль-Айном вийшли у фінал Кубка президента ОАЕ: команді українців не завадило навіть вилучення воротаря

Переглядів 14709
Павло Клименко
7 голосів
Фото: ФК Аль-Айн
У п'ятницю, 14 квітня, відбувся поєдинок-відповідь 1/2 фіналу Кубка президента ОАЕ між Аль-Айном українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка та Аль-Васлом. Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 1:0

У стартовому складі Аль-Айну вийшов український вінгер Андрій Ярмоленко, який своєрідним чином взяв участь у забитому м'ячі.

Команда Сергія Реброва відкрила рахунок на 23-й хвилині. Після прострілу з правого флангу м'яч рикошетом від Ярмоленка, який не зумів потрапити по м'ячу, долетів до Еріка, влучним ударом в один дотик ворота.

Відео курйозного асиста Андрія Ярмоленка дивіться у телеграм-каналі FanDay.net

Через шість хвилин Аль-Айн залишився у меншості. Голкіпер господарів Халід Ейса отримав червону картку за гру руками за межами штрафного майданчика.

У другому таймі гості, використовуючи чисельну перевагу, намагалися змінити хід гри, проте Аль-Айн зумів зберегти переможний рахунок. Зазначимо, що на 85-й хвилині гравець господарів Матіас Паласіос забив другий м'яч команди, проте арбітр відмінив гол.

Наприкінці поєдинку червону картку одержав захисник гостей Джамель Бенлармі. Додамо, що Ярмоленка було замінено на 67-й хвилині зустрічі. Перший матч завершився внічию з рахунком 0:0. Таким чином, за сумою двох поєдинків Аль-Айн вийшов у фінал Кубка президента ОАЕ, де зіграє з Аль-Шаржею.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт