Новини

«Результат, який порадує тренера київського Динамо»: тренер Фенербахче пообіцяв здивувати Луческу

Переглядів 6975
Євген Чепур
4 голоси
Жорже Жезуш. Фото: Google
Головний тренер турецького Фенербахче Жорже Жезуш висловився перед матчем з київським Динамо у шостому турі групового етапу Ліги Європи та анонсував приємний сюрприз для Мірчі Луческу.

Наставник Фенербахче Жезуш сказав, що його команда виконала завдання та вийшла у євро кубкову весну, а тому зараз він віддає пріоритет чемпіонату Туреччини. 

«Ми досягли нашої головної мети. Це був вихід із групи. Головне, на мою думку, - чемпіонат Туреччини. Ми хочемо пройти якнайдалі в Лізі Європи.

Я ще не вирішив, у якому складі ми вийдемо на київську гру. Я не думав грати з молодими футболістами, яким не так пощастило цього року. Наша велика мета – ліга. Нині ми на 1-му місці, але нічого не гарантовано. Важливо не те, як ми починаємо, а те, як ми закінчуємо».

Також Жезуш сказав, що проти Динамо може зіграти не основний склад турецького гранда.

«Ми знаємо, що не зможемо виграти Лігу Європи. Є команди, які сильніші за нас, але ми пройдемо так далеко, як зможемо. Після гри з київським Динамо ми матимемо матч чемпіонату. Він дуже важливий. 

У Києві ми можемо зіграти із футболістами, які грають менше. Також це може бути результат, який порадує тренера київського Динамо», — сказав Жезуш на прес-конференції.

Нагадаємо, свій останній єврокубковий матч сезону 2022/23 Динамо проведе проти Фенербахче 3 листопада. Ніякого турнірного значення він не матиме, оскільки вище останнього місця в групі кияни ніяк не піднімуться.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт