«Суперники готуються, а ми тільки переїжджаємо з місця на місце»: Буяльский поскаржився на умови підготовки

Переглядів 9610
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Суперники готуються, а ми тільки переїжджаємо з місця на місце»: Буяльский поскаржився на умови підготовки
Віталій Буяльский. Фото: Google
Півзахисник київського Динамо Віталій Буяльский прокоментував перемогу своєї команди над Кривбасом у матчі десятого утру чемпіонату України з рахунком 3:1.

Хавбек Динамо Буяльский поскаржився, що суперники киян можуть готуватися до матчів у нормальних умовах, а його команда має постійно переїжджати з місця на місце.

«Наші суперники з чемпіонату України готуються до матчів у тижневому циклі, і у них більше часу на цю підготовку, на те, щоб детально розібрати нашу гру

А ми тільки і робимо, що переїжджаємо з місця на місце. Повноцінного відновлення після матчів та підготовки до наступних ігор зараз майже немає. Можна сказати, що ми граємо на тому фундаменті, який заклали в процесі міжсезонної підготовки».

Також Буяльский сказав, що команди Вернидуба завжди грають у хороший футбол та з ними важко на футбольному полі.

«Чудово знали, як грають команди Вернидуба: вони завжди б’ються з першої хвилини і до останньої. Так було і сьогодні. Кривбас на початку матчу добре нас пресингував. 

Хвилин на 10-15 ми певною мірою загубилися на футбольному полі. Але потім гра у нас пішла, забили два м’ячі. З’явилася впевненість у власних діях, і це дозволило нам здобути перемогу», — сказав Буяльский після матчу з Кривбасом. 

Відмітимо, що Буяльский забив у ворота Кривбаса двічі.

Динамо після матчу з Кривбасом набрало 13 очок, маючи дві гри в запасі. 6 листопада команда Луческу проведе наступний матч проти Чорноморця.