«Потрібно сприймати це як належне»: Караваєв висловився після перемоги над Кривбасом в УПЛ

Переглядів 2694
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Потрібно сприймати це як належне»: Караваєв висловився після перемоги над Кривбасом в УПЛ
Олександр Караваєв. Фото: Динамо Київ
Захисник київського Динамо Олександр Караваєв прокоментував перемогу своєї команди над Кривбасом у матчі десятого утру чемпіонату України з рахунком 3:1.

Гравець Динамо Караваєв не приховує, що після нічиєї з АЕКом було важливо перемогти Кривбас.

«Чи важливо було перемогти після АЕКу? Так, звісно, було дуже важливо перемогти, адже ми втратили багато очок, і в єврокубках справа у нас зовсім не пішла. 

Через свої помилки ми втрачали очки. Тому перемога над Кривбасом - це новий ковток. Думаю, далі все піде набагато краще, ніж було раніше».

Також Караваєв сказав, що команді потрібно працювати над психологією.

«Тиск? Потрібно сприймати це як належне, справлятися з тиском і професійно ставитися як до тренувань, так і до матчів. Робити свою справу та виконувати те, що нам каже тренер. Якщо ми будемо виконувати настанови тренерського штабу, у нас все буде добре.

А що стосується психології, то над цим компонентом потрібно працювати - як індивідуально, так і в колективі. Психологічний фактор - дуже важливий момент у нашій кар'єрі», — сказав Караваєв після гри з Кривбасом. 

Динамо після матчу з Кривбасом набрало 13 очок, маючи дві гри в запасі. 6 листопада команда Луческу проведе наступний матч проти Чорноморця.