Новини

Росіяни не отримали грошей за перехід Зінченка з Манчестер Сіті до Арсеналу: відома причина

Переглядів 5018
Євген Чепур
2 голоси
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Російська Уфа мала отримати відсоток, а саме 250 тисяч євро, за перехід українського футболіста Олександра Зінченка з Манчестер Сіті до Арсеналу.

Трансфер Зінченка з Манчестер Сіті до складу Арсеналу не приніс очікуваний росіянами прибуток у 250 тисяч євро. Вся річ у тому, що на країну-агресора наклали санкції через розпочату криваву війну з Україною. Про це заявив генеральний директор Уфи Шаміль Газізов.

«Історія із солідарними виплатами за перехід Зінченка ніяк не рухається. Відмовлятися від цієї ідеї не збираємося, чекатимемо.

Поки що ситуація не змінилася: банк-агент не може переказати гроші з англійської федерації до Росії через санкції, от і все», — наводить слова Газізова РБ Спорт.

Нагадаємо, що Зінченко виступав у ФК Уфа з 2015 до 2016 року. Українець провів 33 матчі за команду з Росії, забив два голи і віддав чотири результативні передачі.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно за 35 мільйони євро і провів за лондонську команду 20 поєдинків, у яких забив один гол і зробив стільки ж результативних передач.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт