Новини

«Ротань та гравці збірної України сфокусовані і знають, що робити»: британсько-український журналіст Тодос

Переглядів 260
Павло Клименко
1 голос
Руслан Ротань Фото: УАФ
Британсько-український журналіст Ендрю Тодос поділився думками відносно збірної України в програмі Кирила Круторогова на Youtube-каналі Fanday.

У четвер, 23 березня, команда Руслана Ротаня провела товариський матч проти Брентфорда В (2:0). Трансляції гри не було і вона проходила в режимі секретності.

Ендрю Тодос в ексклюзивному інтерв'ю для Youtube-каналі Fanday сказав, що футболісти збірної України серйозно налаштовані перед матчем з національною командою Англії, а тактику, яку Ротань награє, ніхто з боку не знає.

«Я був на пресконференції Ротаня та відкритому тренуванні збірної, я бачив, що всі вони перебувають в спокійному настрої і повністю сфокусовані. Судячи з того, що я бачив, зрозуміло, що Ротань дуже серйозно ставиться до тактичної підготовки до цього матчу. Яку тактику награє – ніхто зі сторони не знає. Але всі налаштовані дуже і дуже серйозно».

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, що на головний матч підопічних Руслана Ротаня очікує в неділю, 26 березня. Цього дня збірна України у другому турі відбору на Євро-2024 зіграє проти команди Англії.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт