Новини

«Руський мир приносить сльози, кров і жахи»: фанати європейського клубу вивісили банер

Переглядів 464
Євген Чепур
1 голос
Фанати Зімбру з банерами. Фото Google
Під час третього туру чемпіонського раунду Національного дивізіону Молдови між Зімбру і Шерифом (0:2) уболівальники господарів поля вивісили банер із засудженням російської зовнішньої політики.

Придністровський Шериф на виїзді обіграв кишинівський Зімбру, збільшивши свої шанси на чемпіонський титул у цьому сезоні.

Але цікавіші події для українських фанатів футболу відбувалися на трибунах стадіону. Фанати Зімбру вивісили банери із засудженням агресивної політики росії по відношенню до сусідів - захоплення території, терор і вбивства, повідомляє телеграм-канал «Troublemakers & Ultras Action».

«Руський мир приносить сльози, кров і жахи тим, хто сліпий (не бачить/не помічає). Молдова - 1992 рік, Грузія - 1992/2008 роки, Україна - 2014/2022 роки», - свідчить напис на банерах.

Символічно, що кишинівські вболівальники провели цю акцію в матчі з Шерифом, який представляє окуповане російськими силами Придністров'я.

Після трьох турів чемпіонського раунду Шериф посідає перше місце в чемпіонаті Молдови, маючи у своєму активі дев'ять пунктів. Зімбру йде на другому місці з чотирма очками.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт