Новини

Шахтар без Бондаренка зіграє проти Вереса у Рівному. Там буде й ВАР! Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 1336
Павло Клименко
2 голоси
Фото: ФК Шахтар
Ексклюзивний анонс матчу 27 туру УПЛ Шахтар – Верес спеціально для вас на «УФ».

19 травня відбудеться поєдинок 27 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Шахтар ‒ Верес. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Шахтар – Верес

19 травня. 17:00. м. Рівне. Стадіон «Авангард»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Артем Бондаренко (Шахтар)

Програму 27 туру в п’ятницю закриватиме протистояння між Шахтарем і Вересом у Рівному. Попри те, що номінальні господарі поєдинку будуть «гірники», матч відбудеться на стадіоні «Авангард». Адже у першому колі рівняни погодились зіграти у Львові. Тоді цей матч завершився перемогою донеччан з рахунком 2:0 завдяки голам Михайла Мудрика і Дмитра Криськіва. Однак перший вже у Челсі, а інший травмований. А хто буде забивати в Рівному?

«Гірники» обіграли Інгулець, хоча Конопля та Криськів отримали пошкодження

У минулому турі Шахтар без особливих проблем здолав Інгулець з рахунком 2:0 завдяки забитому м’ячу Юхима Коноплі та автоголу Віталія Павлова. Таким чином, «гірники» продовжують очолювати турнірну таблицю з 63 балами в активі. У цьому сезоні підопічні Ігоря Йовичевича здобули 19 перемог, шість разів зіграв внічию і ще один матч програв. Різниця забитих і пропущених – 60:18. 

Перед 27 туром Шахтар залишається найбільш атакувальною командою і найбільш оборонною. Адже донецька команда забила найбільше м’ячів і пропустила найменше. Найкращим бомбардиром помаранчево-чорних залишається Данило Сікан, у якого вісім голів. Попри те, що 22-річний форвард останнім часом дуже мало грає у Шахтарі, а востаннє забивав ще 28 лютого у ворота Минаю, його ніхто не може обігнати. 

Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар

Найближчий переслідувач ‒ Артем Бондаренко, у якого шість забитих м’ячів. Однак у найближчому турі Бондаренко не зможе скоротити відстань через те, що Артем перебрав жовтих карток і пропускатиме гру з Вересом. Крім шести голів, у хавбека Шахтаря ще чотири результативні передачі в цьому сезоні в УПЛ. Загалом центральний півзахисник донеччан брав участь у 25 матчах нинішнього розіграшу чемпіонату України.

Шахтар випереджає Дніпро-1 лише на два очки, а вже у 29 турі команда Йовичевича зустрінеться з дніпровцями. Перед тим, «гірники» зіграють проти Зорі, а закриватимуть сезон матчем проти Ворскли. 

• Прокляття «Авангарду» зняте повністю

Верес у минулому турі вдома переміг Металіст 1925 з рахунком 1:0 завдяки голу Геннадія Пасіча. До речі, для нього це був дебютний забитий м’яч у цьому сезоні – це перший домашній матч, у якому «вовки» не пропустили після реконструкції свого стадіону. Після цієї перемоги рівняни піднялись на десяту сходинку в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 27 залікових балів. Стільки ж очок в Інгульця та Металіста 1925, але червоно-чорні випереджають їх завдяки додатковим показникам. 

У цьому сезоні Верес здобув сім перемог, шість разів зіграв внічию і тринадцять матчів програв. Різниця забитих і пропущених – 31:38. Найкращим бомбардиром команди Юрія Вірта у цьому сезоні є Андрій Блізніченко. У нього п’ять забитих м’ячів, три з яких були оформлені з пенальті. 

«Вовкам» відверто не пощастило з календарем на заключні матчі цього сезону. Після гри з Шахтарем на Верес очікують поєдинки проти Олександрії, Динамо та Інгульця. Єдиний плюс – усі протистояння відбудуться у Рівному. Можливо, рідні стіни допоможуть рівненській команді уникнути стикових матчів. Відстань від зони плей-оф складає одне очко. 

Історія зустрічей – 14:+12=1-1; 30:6

Майбутній герой матчу – Система відеоповторів VAR

Нарешті ми дочекались, що на матчах Шахтаря і Дніпра-1 постійно буде задіяна система відеоповторів VAR. Сподіваємось, що це допоможе арбітрам уникнути серйозних помилок, які впливають на результати матчів команд, які претендують на чемпіонство. Наприклад, такі як “ліві” пенальті, незараховані голи та офсайди. Отож, очікуємо чесної гри та справедливого результату в цьому поєдинку.

Прогноз на гру Шахтар – Верес: Ф2 (+2.5) – 1.54

Востаннє Шахтар перемагав з різницею в три голи та більше ще 12 березня, коли обіграв Кривбас з рахунком 3:0. Після того донеччани провели ще десять матчів і в жодному з них не перемагали з різницею більше, ніж у два м’ячі. Верес вдома буде лягати кістьми, щоб бодай не програти. А «гірникам» важко грати проти таких закритих команд. Тому очікуємо, що рівняни не програють помаранчево-чорним більше, ніж з різницею у два м’ячі. Букмекерська контора Favbet дає непоганий коефіцієнт на такий прогноз – 1.54.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт