Новини

Шахтар не гратиме у Варшаві: у Польщі назвали місто, яке прийме єврокубкові матчі «гірників»

Переглядів 1955
Павло Клименко
1 голос
«Полсат Плюс Арена Гданськ». Фото: Getty Images
Донецький Шахтар продовжує лідирувати в українській Прем'єр-лізі за п'ять турів до кінця чемпіонату та виступатиме у єврокубках у новому сезоні.

Цього сезону через війну в Україні Шахтар проводив матчі єврокубків у Варшаві на стадіоні «Легія».

За інформацією Meczyki.pl, у новому сезоні донецьку команду може ухвалити ще один польський стадіон. Це «Полсат Плюс Арена Гданськ», яку «гірники» також розглядали рік тому.

Тоді обидві сторони не змогли дійти згоди. Гданськ не прийняв пропозиції Шахтаря – місту не сподобалися фінансові умови, запропоновані чемпіонами України.

Проте нині клуб із Донецька не зможе використати стадіон «Легія», оскільки місцева команда виступатиме у відбіркових матчах Ліги конференцій. Тому Шахтарю потрібно шукати іншу арену.

Кваліфікація Ліги чемпіонів 2023/24 стартує 27 червня, а груповий етап проходитиме з 19 вересня по 13 грудня. Додамо, що донецька команда поки що має хороші шанси здобути путівку до Ліги чемпіонів, проте є варіанти, що потрапить до Ліги Європи або Ліги конференцій. Остаточно стане відомо вже за підсумками цього сезону.

Шахтар після 25 турів залишається лідером УПЛ, випереджаючи на три очки Дніпро-1, при цьому спортклубівці мають гру в запасі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт