Новини

«Що це за шматок ла*на?»: дружину Козловського розлютила блогерша – відомі подробиці скандалу

Переглядів 1227
Євген Чепур
1 голос
Григорій Козловський і Юлія Думанська. Фото: Google
Львівська блогерка Христина Горун під ніком «чорна мамба» розлютила дружину власника Руху Григорія Козловського Юлію Думанську. Дружина бізнесмена жорстко відповіла.

«Чорна мамба» в соціальній мережі інстаграм ображала українських захисників і стверджувала, що наша армія слабка і не зуміє перемогти путінських загарбників.

Однак цього блогерці виявилося замало, і вона стала на захист хлопців, які в автомобілі слухали пісні Григорія Лепса, який активно підтримує владу рф.

Горун заявила, що ніхто не зможе перешкодити їй слухати ту музику, яку вона хоче. При цьому горе-блогерка назвала вітчизняних виконавців «безталанною блювотиною».

Таке нахабство не сподобалося дружині Григорія Козловського Юлії Думанській, яка пригрозила блогерці.

«Примітивна мерзота, кажуть, ти любиш відвідувати Emily Resort (5-зірковий курортний готель під Львовом, який належить родині Григорія Козловського - прим. «Український футбол»). 

Тепер на тебе там «чекають з особливою любов'ю». Думаю, ти побачиш цю сторінку, ти все сьогодні бачиш».

Ймовірно, що Думанську дуже розлютили слова «чорної мамби», бо вона не зупинилася на одній сторіс.

«Львів, перепрошую, що це за шматок ла*на? Може, її в госпіталь завезти і показати, як наші захисники повертаються з війни?», - написано в сторіс Думанської. 

За інформацією Вголос, мати скандальної блогерки Горун Галина Романівна працює в Державному університеті внутрішніх справ у Львові.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт