Новини

«Ситуація важка»: журналіст назвав клуби, що проти УПЛ-ТБ та поділився інсайдом про можливу допомогу Європи

Переглядів 775
Ілля Деулін
1 голос
Фото: Google
Мильна опера з телепулом та мовником української Прем’єр-ліги на прийдешній сезон набирає обертів. До старту сезону трохи більше двох тижнів, а нині все ще невідомо, хто транслюватиме УПЛ.

Невизначеність щодо транслятора матчів УПЛ на прийдешній сезон досі має місце, попри те, що сезон розпочинається вже 29 липня.

Відомо, що від передачі телеправ до УПЛ відмовилася ледь не третина клубів:

«Сьогодні (12 липня, – прим. УФ) – дедлайн для рішення по медіаправах. Не передали «одноплюсники» (Динамо, Дніпро-1, Зоря, – прим. УФ) та ще три клуби – Полісся, Кривбас та Верес. Вони не поспішають, наскільки я розумію, хочуть почути всі пропозиції на ринку».

Також повідомляється про аргументацію клубів щодо відмови:

«Хтось хоче спробувати робити своє телебачення, як я відчуваю. Хтось не хоче ділитися своїм паєм від бетінгових прав, які реалізовуються як єдиний продукт».

Відомо, хто може фінансово допомогти в створенні УПЛ-ТБ:

«Станом на зараз ситуація важка, але за допомогою Асоціації європейських клубів (ЕСА), по нашим даним, УПЛ може отримати левову частку того бюджету, який їм потрібен для того, щоб УПЛ-ТБ стало реальністю», – зазначив журналіст Михайло Співаковський у Telegram-каналі Татотаке.

  • Раніше повідомлялося, що щодо телепулу не вдалося домовитися через колишнього шеф-редактора телеканалів Футбол Івана Греська, якого планували призначити директором УПЛ-ТБ.
  • Також зазначалося, що матчі УПЛ можуть транслюватися на YouTube в тому числі за платною підпискою.
  • Відомо про те, що одною з причин ймовірного зриву телепулу є Ігор Коломойський.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт