Новини

Скандал Динамо-Аріс: головний тренер греків жорстко звернувся до команди Луческу

Переглядів 14798
Владислав Лютостанський
2 голоси
Апостолос Терзіс. Фото: ФК Аріс
Головний тренер Аріса Апостолос Терзіс прокоментував поразку та виліт його команди від київського Динамо у третьому кваліфікаційному раунді відбору до Ліги конференцій(1:2, 5:6 по пен.).

У четвер, 17 серпня, Аріс зазнав поразки від Динамо у серії післяматчевих пенальті (1:2, 5:6 за пен.) та завершив свій шлях у кваліфікаційному відборі Ліги конференцій.

Головний тренер грецької команди Апостолос Терзіс вважає подібний результат несправедливим.

«Те, що сталося сьогодні, є ганебним і несправедливим. Ми були кращими в обох матчах. Ми створювали моменти, але фортуна відвернулася від нас. Ми припустилися помилки наприкінці поєдинку, дозволивши Динамо забити другий гол».

Терзіс переконаний, що в екстратаймі його команда навіть у меншості демонструвала кращий футбол за суперника. 

«Ми знали якість суперника, але вели гру туди, куди хотіли, створюючи моменти та контролюючи темп. І в додатковий час ми могли забити, оскільки мали всі шанси. Але це футбол, у серії післяматчевих пенальті нам також не пощастило. Проте ми заслужили пройти далі».

Також грецький фахівець прокоментував післяматчеве святкування підопічних Мірчі Луческу напроти трибуни з вболівальниками Аріса.

«Думаю, те, що сталося після фінального свистка – ганьба для такого великого клубу, як Динамо. Я маю на увазі гравців футболістів, які побігли святкувати перемогу перед нашими фанатами. Ви не маєте права ходити і жестикулювати.

Ми виступаємо проти насильства, але така реакція від суперника – не прикрашає їх. Це велика ганьба. Ще раз дякую нашим уболівальникам», – сказав Терзіс на післяматчевій пресконференції.

Не вдалось завантажити відео.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт