Новини

Скандал у матчі Динамо – Аріс: що трапилося і чому Луческу завершив пресконференцію завчасно

Переглядів 45568
Віктор Глухенький
4 голоси
Радість гравців Динамо після перемоги над Арісом. Фото: ФК Динамо
Поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій Динамо – Аріс завершився штовханиною на футбольному полі та скандалом на прескоференції.

Пристрасті довкола поєдинку Динамо  – Аріс вирували ще довго після фінального свистка головного арбітра поєдинку Себастьяна Гішшамера.

Так післяматчева пресконференція наставника біло-синіх Мірчі Луческу завершилась завчасно. Як пояснив пресаташе та керівник пресслужби Динамо Андрій Шахов-молодший, це сталося через провокації з боку грецьких журналістів на адресу румунського спеціаліста.

«На післяматчевій пресконференції грецькі журналісти провокували Луческу. Мовляв, їм не сподобалось, що гравці Динамо встали на захист героїв Азову та передали привіт фанам Арісу після перемоги.

Ще більше їм не сподобалась фраза «Азов» - герої України», після чого пресконференція була завершена», — написав Шахов-молодший на своїй сторінці у фейсбуці. 

  • В першій грі між Арісом та Динамо ультрас греків набралися нахабства та проявили кричущу неповагу до бійців легендарного полку «Азов», розтягнувши на трибунах банер, що паплюжить честь захисників України. 
  • За право грати в груповому турнірі ЛК Динамо посперечається з турецьким Бешикташем.
  • «Орли» зі Стамбулу на попередній стадії пройшли Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться на День незалежності України – 24 серпня. Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт