Новини

Спортивний лікар втратив дружину та доньку через обстріл окупантів: чоловік має намір йти на фронт

Переглядів 369
Євген Чепур
1 голос
Володимир Дудка. Фото: Google
У суботу, 15 квітня, російські війська обстріляли з артилерії Таврійський район у Херсоні, унаслідок чого загинули дружина і донька спортивного лікаря Володимира Дудки.

15 квітня, окупанти вкотре обстріляли Херсон. На жаль, але цього разу не обійшлося без жертв. Путінські війська можуть воювати тільки з цивільними, вбиваючи їх артилерією.

Снаряди російської армії прилетіли в Таврійський район міста Херсон і вбили дружину та доньку, 48 і 28 років, спортивного лікаря, фізіотерпавта Володимира Дудки, який працював у таких футбольних клубах, як МФК Кристал Херсон, Таврія Сімферополь, Енергія Нова Каховка. Про це повідомляє УНІАН.

«Унаслідок обстрілу Херсона росіянами сьогодні загинули дві жінки. Вони отримали мінно-вибухові травми несумісні з життям», - заявив голова ОП Андрій Єрмак.

Сам же чоловік шокований тим, що сталося, і має намір вирушити на фронт.

«Мені тепер тільки в армію», - сказав Дудка. 

Херсонська обласна асоціація пообіцяла фінансову допомогу Володимиру Дудці. Також підтримати Володимира, який в один момент втратив сім'ю, може кожен небайдужий. Номер картки Приватбанку 5168 7451 1561 2308 (Дудка В.В.).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт