Новини

«Справа у психології»: у Франції розкритикували Маліновського та оцінили перспективи українця в Марселі

Переглядів 1482
Павло Клименко
2 голоси
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Український півзахисник Марселя Руслан Маліновський провалив домашню гру з Анже (3:1) у 35-му турі чемпіонату Франції, вважає експерт Франк Конте.

Руслан Маліновський провів на полі всі 90 хвилин поєдинку Марселя проти Анже у чемпіонаті Франції, проте нічим суттєвим не зміг допомогти своїй команді.

Франк Конте залишився незадоволеним грою 30-річного українця.

«Ми не бачили його 20 хвилин. Були серії матчів, де Маліновський не торкався м'яча по чверть години. У той же час Ундер, Клос, Пайєт били по воротах і були активні. Це дивно для технічного гравця, яким він є. Думаю, що справа у психології», – сказав експерт у програмі Débat Foot Marseille.

Примітно, що в цей час Журналіст RMC Sport Флоран Жермен називає Маліновського приймачем Димитрі Пайєта в Марселі на наступний сезон.

Незважаючи на те, що французький 36-річний хавбек має контракт із клубом до 30 червня 2024 року, він може завершити кар'єру після закінчення поточної кампанії.

Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель

Головний тренер команди Ігор Тудор не відводить французу такої великої ролі, як попередні тренери, і менеджмент клубу також вже готовий розлучитися з футболістом.

«Тудор дуже довіряє Маліновському. Думаю, він хоче давати йому грати якнайбільше, щоб той вийшов на свій справжній рівень».

За словами журналіста, у Марселі очікують, що українець зможе показати свої найкращі якості наступного сезону.

«Менеджери справді вірять у нього найближчими роками. Наступного сезону, після цих шести місяців адаптації, він вибухне. Очевидно, що Пайєт для них не в пріоритеті, а Маліновському обіцяно світле майбутнє», – сказав журналіст у програмі BFM Marseille.

30-річний Маліновський у поточному сезоні провів за Марсель 20 матчів, у яких забив два голи;

На рахунку Пайєта чотири голи і три асисти у 27 поєдинках.

Зазначимо, що Маліновський приєднався до Марселя з Аталанти в зимове трансферне вікно на правах оренди. Наприкінці сезону його буде викуплено за 13 мільйонів євро. Контракт буде дійсним до літа 2026 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт