Новини

«Суто дитячий футбол»: один з кращих бомбардирів в історії УПЛ розкритикував Україну за гру проти іспанців

Переглядів 802
Віктор Глухенький
2 голоси
Іван Гецко. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України, львівських Карпат, Дніпра та ще низки українських клубів Іван Гецко прокоментував гру нашої молодіжки проти Іспанії в заключному матчі групового етапу Євро-2023.

Автор першого голу в історії національної збірної України, легендарний Іван Гецко поділився своїми враженнями від  поєдинку молодіжної збірної України проти Іспанії, в якому хлопці Руслана Ротаня втратили перемогу на останніх хвилинах гри й змушені були задовольнитися нічиєю 2:2.

«Гра залишила подвійне враження. Не все так добре, як того хотілося б. Футболісти такого рівня не мають права припускатися таких грубих помилок, які сталися за цей час! Адже вони є гравцями Прем’єр-ліги – і тут таке… 

Видно, що молодь сирувата. Був суто дитячий футбол, як мені здається. Обидві команди достроково вийшли до 1/4 фіналу. Шкода лише, що після реалізації одинадцятиметрового нашій молодіжці не вдалося втримати переможний рахунок. Прикро, що моменти для іспанців створювали ми», –  цитує Гецка UAFootball.

  • У списку найкращих голеадорів УПЛ (Вищої ліги) Іван Гецко посідає 24 сходинку: 67 голів у 113 поєдинках.
  • В 1/4 фіналу підопічні Руслана Ротаня зіграють з переможцем квартету D. Наразі там впевнено лідирує Франція, у якої шість очок. Друга Італія та третя Швейцарія мають по три бали. У четвертої Норвегії нуль залікових пунктів.
  • 28 червня у заключному турі Італія зіграє з Норвегією, а Франція з Швейцарією. Судячи з усього, українці зіграють з французами.
  • Молодіжна збірна України двічі зустрічалася з Францією в кваліфікації до Євро: 3:3 і 0:5.
  • Поєдинок 1/4 фіналу Євро-2023 за участі збірної України відбудеться другого липня в румунському місті Клуж.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт