Новини

«Так не можна»: однозначна реакція Маркевича на перемогу Карпат над Буковиною

Переглядів 17318
Данило Моісеєнков
8 голосів
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич дав коментар щодо перемоги своєї команди у черговому матчі Першої ліги України над Буковиною.

У другому турі Першої ліги України Карпати здолали Буковину із рахунком 2:1 після вильоту від клубу Прикарпаття (1:2) у Кубку України.

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич прокоментував цей результат та поділився враженнями від гри своєї команди.

«В принципі, це була така ж гра, як проти Хуста (1:0). Суперник сьогодні зіграв дуже надійно в обороні. Ми готуємось до таких матчів, усі вони будуть важкими. Проти нас команди будуть грати від захисту.

Ми дивились поєдинок Буковини в Кубку України. Це дві різні команди. Сьогодні приїхала зовсім інша команда. Добре, що ми здобули перемогу». 

Не вдалось завантажити відео.

Досвідченний спеціаліст сказав, що треба покращити його команді.

«Ми самі собі привезли гол, помилка захисника і півзахисника… Так не можна давати собі забивати. В цьому плані треба попрацювати.

За рахунку 2:1 у нас була нагода відзначитися втретє, такі моменти треба забивати. Якби зробили 3:1, то гра була би завершена, а так мучились до кінця».

Маркевич відзначив організацію гри суперника.

«Буковина зіграла організовано проти нас. Вони змусили нас помилитися під час свого забитого м’яча. Однак треба відчувати такі ситуації. Навіщо віддавати таку передачу, якщо ти бачиш, що там накривають.

Краще зіграти простіше, віддати довгу передачу. Думали, що це тренування, а це матчі за очки, тому такі помилки робити не можна».

Накінець тренер висловився щодо того, наскільки вже зіграним є його колектив.

«Зіграності ще немає. Абсолютно нова команда. Грати на зборах, коли на тебе не тисне результат – це одне, а коли ти вже граєш за очки, то все не так просто.

З Хустом було інакше, сьогодні трошки краще. Однак це ще явно не те, що нам потрібно», – сказав Макревич на післяматчевій пресконференції.

  • Наступний матч Карпати проведуть 11 серпня в рамках третього туру Першої ліги проти Прикарпаття. Початок гри заплановий на 16:00.
  • Після двох турів підопічні Маркевича посідають другу сходинку, поступаючись команді Нива Бузова за різницею забитих і пропущених голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт