Новини

Transfermarkt оновив ціни на гравців АПЛ: стало відомо, хто з українців найдорожчий

Переглядів 1352
Дмитро Котков
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Змінилися ціни на всіх українських футболістів, які виступають в АПЛ. Найдорожчий за інших, як і раніше, представник лондонського Челсі Михайло Мудрик.

Портал Transfermarkt оновив ціни на футболістів Прем’єр-ліги Англії. Зміни торкнулися усіх українських гравців, які захищають кольори своїх команд з АПЛ.

22-річний вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик подешевшав на десять мільйонів євро. На даний момент ціна на екс-гравця Шахтаря складає 50 мільйонів.

Лівий захисник Евертона Віталій Миколенко подорожчав на три мільйони. Тепер екс-динамівець коштує 25 мільйонів євро.

На два мільйони подорожчали представник лондонського Арсенала Олександр Зінченко та захисник Борнмута Ілля Забарний. Ціна на Зінченка наразі складає 42 мільйони євро, вартість Забарного оцінюється в 20 мільйонів євро.

  • За підсумками минулого сезону Арсенал став другим в АПЛ і тепер зіграє в Лізі чемпіонів. Челсі посів 12 позицію, Борнмут фінішував 15-м, а Евертон – 17-м, зберігши прописку в еліті англійського футболу.
  • В нещодавніх переможних матчах відбору Євро-2024 за збірну України проти Північної Македонії (3:2) та Мальти (1:0) зіграли Миколенко та Забарний. Мудрик взяв участь тільки в поєдинку проти Північної Македонії, відзначившись двома асистами. Зінченко не грав в цих зустрічах, тому що відновлюється від травми.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт