Новини

Тренер збірної України дав несподіваний прогноз на українське класіко

Переглядів 613
Павло Клименко
1 голос
Фото: ФК Шахтар
Сьогодні, 16 жовтня, у матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги донецький Шахтар зустрінеться з київським Динамо. Поєдинок пройде у Львові.

Асистент головного тренера збірної України Андрій Анненков поділився очікуваннями від майбутнього українського Ель-Класіко.

«Думаю, виграє Динамо. Вони мають налаштуватися на цю гру. Рахунку великого, звичайно, не буде. Прогнозую перемогу киян – 1:0 чи 2:1», – сказав Анненков в ефірі YouTube-каналу Віктора Леоненка.

Нагадаємо, що київська команда невдало розпочала сезон в УПЛ. Підопічні Мірчі Луческу програли дві стартові зустрічі: Зорі (2:3) та Дніпру-1 (0:3), але потім здобули три перемоги поспіль. 

Також Динамо провалило виступи у груповому етапі Ліги Європи, програвши чотири матчі поспіль. Біло-сині втратили шанси вийти в наступний раунд турніру, але ще можуть пробитися у плей-офф Ліги конференцій. Для цього потрібно зайняти третє місце у своїй групі.

Матч Шахтар – Динамо пройде у Львові на стадіоні «Арена Львів» та розпочнеться о 17:00.

На даний момент Шахтар посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 13 очок у п'яти матчах. Динамо розташувалося на восьмому рядку, маючи у своєму активі дев'ять очок.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт