Новини

«Тренерський штаб з нетерпінням чекає»: Ярмолюк офіційно продовжив контракт з Брентфордом

Переглядів 1020
Ілля Деулін
1 голос
Єгор Ярмолюк. Фото: ФК Брентфорд
Півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк подовжив свою угоду з клубом терміном до 2028 року з можливістю пролонгації ще на рік. Раніше Ярмолюка перевели до основного складу команди.

Пресслужба англійського Брентфорда повідомила про подовження угоди зі своїм півзахисником Єгором Ярмолюком. Як зазначається у заяві клубу, термін нового контракту спливає у 2028 році, але передбачена можливість пролонгації угоди ще на рік.

Раніше головний тренер «бджіл» Томас Франк перевів Ярмолюка та ще одного півзахисника Раяна Тревітта до основної команди Брентфорда.

«Тренерський штаб з нетерпінням чекає на те, на що він здатен. Ми дійсно віримо, що він буде продовжувати розвиватися, і якщо так, то у нього велике майбутнє з нами», – так прокоментував подовження угоди керманич «бджіл».

  • Ярмолюк перейшов до Брентфорду влітку минулого року з Дніпра-1 за 1,5 млн євро. За другу команду українець відзначився двома голами та трьома асистами в 16 поєдинках сезону.
  • За першу команду «бджіл» 19-річний півзахисник провів лише один матч. Дебют стався у грі третього раунду Кубка ліги проти Джиллінгема (6:7 по пен.). Гравець провів на полі 18 хвилин та результативними діями не відзначився.
  • Термін попередньої угоди Ярмолюка спливав у червні 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює півзахисника в 400 тисяч євро.
  • Через ушкодження Ярмолюк пропускає молодіжне Євро-2023.
  • Минулого сезону АПЛ Брентфорд фінішував дев'ятим, лише на два пункти відставши від зони єврокубків.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт