Новини

«Тримай ворогів якомога ближче»: джерело розповіло про стосунки Павелка та Шевченка

Переглядів 20742
Євген Чепур
1 голос
Андрій Павелко та Андрій Шевченко. Фото: Google
Журналіст Youtube-програми ТаТоТаке Михайло Співаковський повідомив подробиці взаємин між Андрієм Павелко та Андрієм Шевченко на тлі чуток про відхід в опозицію останнього.

Ведучий програми ТаТоТаке Співаковський заявив, що відносини між Павелком та Шевченком нормалізувалися. Зараз вони сконцентровані на вирішення проблеми, що виникла в контексті офіційно не скасованого матчу між росією та Боснією.

«За моєю інформацією, зараз стосунки між Павелком та Шевченком нормалізувалися. Вони спілкувалися щодо теми матчу Боснії і Герцеговини проти збірної Росії у Санкт-Петербурзі. 

Але ми пам’ятаємо інтерв’ю Івана Пироженка, який говорив, що головний принцип Павелка – тримай своїх ворогів якомога ближче. І ця людина знає, про що вона говорить», — сказав Співаковський.

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, що розкол між Шевченком та Павелком стався після чемпіонату Європи 2020. Тренер тоді заявляв, що готовий продовжувати працювати зі збірною України, але Павелко не був зацікавлений у продовженні контракту. Предметом конфлікту стали великі фінансові запити легенди Мілана.  

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт