Новини

«У Дніпра-1 був чи не єдиний епізод»: Шаран прокоментував прикру поразку Миная

Переглядів 1014
Артем Жилінський
1 голос
Володимр Шаран. Фото: ФК Минай
Головний тренер Миная Володимир Шаран відреагував на мінімальну поразку своїх підопічних у матчі проти Дніпра-1 в 26-му турі чемпіонату України.

Минай був близьким, щоб відібрати очки в одного із лідерів чемпіонату. Команді Володимира Шарана не вистачило трохи більше десяти хвилин. На 79-й хвилині зв’язка Піхальонок-Довбик принесла перемогу дніпрянам. 

Головний тренер Миная Володимир Шаран відреагував на прикру поразку своїх підопічних у матчі з Дніпром-1.

«Дуже вдячний гравцям за бій, який вони дали на полі. В плані реалізації, плану на гру, самовіддачі та захисних дій претензій до команди немає. У Дніпра-1 був чи не єдиний епізод, коли Довбик зустрівся з м’ячем у нашому воротарському майданчику. 

Ну, один чи два епізоди такі були. І нас покарали. Це майстерність. Піхальонок віддав передачу. Ми на теорії говорили хлопцям, що у них є ці три гравці дуже високого рівня: Довбик, Піхальонок і Гуцуляк, який сьогодні не грав», — заявив Шаран клубній прес-службі.

Минай після поразки залишився на 13-му місці, маючи 26 балів у 26 матчах. Наступну гру команда Володимира Шарана проведе 20 травня з одеським Чорноморцем.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт