«Не забив пенальті, після чого зі мною розірвали контракт»: ключовий гравець Кривбасу - про розставання зі своїм колишнім клубом

Переглядів 10163
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Не забив пенальті, після чого зі мною розірвали контракт»: ключовий гравець Кривбасу - про розставання зі своїм колишнім клубом
Ріфет Капіч. Фото: УПЛ
Півзахисник Ріфет Капіч, який забив переможний гол криворізького Кривбасу в домашньому матчі 26-го туру УПЛ проти Руху (1:0), згадав про свій вихід з боснійського Сараєва.

Боснійський хавбек криворізької команди Ріфет Капіч, який реалізував пенальті у ворота Руху на останній хвилині зустрічі, розповів про своє розставання з колишнім клубом Сараєво.

«У моєму попередньому клубі, Сараєво, була схожа ситуація: я пробивав пенальті на останніх хвилинах, але не забив. Після цього епізоду мені довелося залишити клуб, адже керівництво вирішило розірвати контракт», – сказав Капіч в інтерв'ю ютуб-каналу Кривбасу.

27-річний Капіч залишив боснійський Сараєво у статусі вільного агента у серпні минулого року. У жовтні Ріфет приєднався до Кривбасу, у складі якого провів 19 матчів, забив п'ять голів та зробив одну результативну передачу.

Контракт боснійського півзахисника з криворізьким клубом діє до червня 2024 року.

На даний момент Кривбас займає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 35 очок.

У найближчому матчі чемпіонату України команда Юрія Вернидуба зіграє на виїзді з Ворсклою. Поєдинок відбудеться 19 травня та розпочнеться о 15:00.