Новини

«У нас було завдання дійти до фіналу чотирьох»: Яцик згадав невдалий результат Динамо в Юнацькій Лізі УЄФА

Переглядів 441
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Яцик. Фото: ФК Динамо
Український півзахисник київського Динамо Олександр Яцик висловився про участь молодіжного складу киян у Юнацькій Лізі УЄФА, де столична команда у 2022 році поступилася 1:2 Спортінгу.

20-річний  півзахисник київського Динамо Олександр Яцик згадав, як київське Динамо у 2022 році брало участь у Юнацькій Лізі УЄФА та в 1/8 поступилося Спортінгу 1:2. Хавбек озвучив цілі, які ставилися футболістам на цей турнір.

«У нас було завдання дійти до фіналу чотирьох турніру. По ходу турніру тільки додавалися сили та впевненість, що ми можемо більше. Наш наставник Ігор Костюк вже має величезний досвід у цьому турнірі. Підібралася хороша команда за складом. Хтось уже грав у цьому турнірі».

Також Яцик пояснив, наскільки корисним турніром є Юнацька Ліга УЄФА.

«Це великий досвід. Інші налаштування, емоції, увага. Присутність глядачів. З'являється відповідальність перед вболівальниками», — сказав Яцик в інтерв’ю sport.ua.

Яцик у цьому сезоні зіграв за київське Динамо три матчі, не відзначаючись результативними діями.

Динамо після поразки від одеського Чорноморця (2:3) з 50 очками в активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від третьої Зорі на вісім балів. 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт