Челсі позбавиться Мудрика: відомі два клуби, які зацікавлені вінгером – в одному з них грає українець

Переглядів 20412
Євген Чепур Євген Чепур
7 голосів
Челсі позбавиться Мудрика: відомі два клуби, які зацікавлені вінгером – в одному з них грає українець
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
У січні цього року Челсі зробив ставку на підписання контракту з українським гравцем Михайлом Мудриком, який прибув до лондонського клубу за солідні гроші. Але вінгер ніяк не може адаптуватися, тому лондонці можуть позбавитися гравця вже влітку.

Адаптація Михайла Мудрика до ритму і вимог англійської Прем'єр-ліги була складною, і поки що йому не вдалося завоювати місце в стартовому складі Челсі. З огляду на цей сценарій, лондонський клуб працює над пошуком рішення, вигідного як гравцеві, так і Челсі.

За даними Fichajes.net, керівництво лондонців розглядає можливий перехід вінгера в іншу команду на наступний сезон, де Мудрик зможе мати більше ігрового часу і зможе розвивати свій талант.

Джерело повідомляє, що це може не тільки оренда Мудрика, а й навіть остаточний продаж, якщо лондонський клуб отримає цікаву пропозицію.

Є кілька клубів, які зацікавилися 22-річним футболістом. Зокрема дві топ-команди вже хочуть отримати Михайла:

  • Ювентус;
  • Арсенал, за який грає Олександр Зінченко.

Челсі придбав Мудрика у донецького Шахтаря за 70+30 мільйонів євро, підписавши з ним контракт до 30 червня 2031 року. У поточному сезоні Михайло у складі лондонців провів 15 матчів у всіх турнірах, у яких зробив два асисти.