Новини

«Вам, не соромно? Совість є?»: Вацко виніс вирок Динамо після сенсаційної поразки Чорноморцю

Переглядів 7312
Артем Жилінський
2 голоси
Динамо - Чорноморець. Фото: УПЛ
Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко жорстко відреагував на поразку Динамо в матчі з Чорноморцем (2:3) в день народження столичного клубу.

Журналіст та коментатор Віктор Вацко у програмі «Вацко on air» прокоментував гру Динамо у матчі з Чорноморцем.

«Хочу сказати ще про один момент у контексті матчу Динамо - Чорноморець. У день матчу Динамо святкувало день народження, 96-ту річницю з дня заснування клубу. У мене в людини, яка росла на успіхах Динамо та покохала футбол насамперед через успіхи Динамо у середині 80-х, у мене є питання до хлопців, які вийшли на поле у день народження клубу у біло-синій формі легендарного українського клубу. Хлопці, як у вас, все нормально? Зарплату платять вчасно? Все добре? 

Також Вацко зазначив, кияни провалили гру і нормально зіграли лише 30 хвилин ігрового часу.

«Вам, не соромно? У такий день, зіграти ось так. Максимум у футбол грали 30 хвилин з 90. Ви з 69-ї хвилини програєте і що ви на полі показуєте? Поле?Совість є?Чи змирилися ви, що ви тепер четверта команда України? Що саме ваше Динамо – це четверта команда найслабшого за рівнем із чемпіонатів України за останні 25 років. Є у вас гордість, повага до історії, традицій, бренд клубу кольору якого ви зараз захищаєте, динамівці?», — сказав Вацко.

Динамо зіграло 26 поєдинків, набрало 50 очок і посідає четверте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

У найближчому матчі біло-сині зіграють на виїзді з Олександрією. Поєдинок відбудеться 20 травня і розпочнеться о 15:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт