Новини

Весілля вінгера Динамо і доньки футбольного агента: фото красуні, Ордеця та шикарного заходу, де співала Кароль

Переглядів 1413
Артем Жилінський
2 голоси
Георгій Цитаішвілі та Софія. Фото: Google
Півзахисник київського Динамо Георгій Цітаішвілі, який виступав за Лех на правах оренди в нинішньому сезоні, одружився та вже не входить до клубу холостяків.

Весільна церемонія Цитаїшвілі відбулася 30 травня на батьківщині Георгія в Грузії. Для молодят та гостей співала українська зірка Тіна Кароль. Перший танець нової родини був під хіт «Ніжно». А закінчилося все салютом, який зараз не побачиш в Україні.

На святі у Тбілісі було помічено колишнього захисника донецького Шахтаря Івана Ордеця, якого перестали викликати до збірної України з 2019 року, коли гравець підписав контракт із московським Динамо.

Щодо чарівної Софії, яка офіційно стала дружиною Цитаїшвілі, то дівчина з ранніх років відрізнялася яскравою зовнішністю. У 10-річному віці вона брала участь у конкурсі «Міні Міс Україна» та здобула титул «Міні-топ-модель України-2012» у своїй віковій категорії.

Софія виросла в справжню красуню і не соромиться хвалитися своїми даними в Instagram, де має вже 7,7 тисячі підписників. Щоправда, між постановочними фото самої красуні та кадрами відпочинку в теплих країнах немає жодного поста на підтримку України або розповіді про війну з РФ на рідній землі.

  • Лех завершив чемпіонат Польщі на третьому місці.
  • У поточному сезоні Цітаішвілі провів за Лех 29 матчів, у яких забив один гол і віддав дві результативні передачі. 
  • Орендна угода грузина з Лехом закінчується 30 червня, після чого гравець має повернутися в Динамо. 
  • Transfermarkt оцінює гравця 800 тисяч євро.
  • Ордець зіграв за Бохум у 33 поєдинках і зробив один асист.
  • Transfermarkt оцінює гравця 3.5 мільйона євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт