Новини

«Ви слухайте, що кажемо ми»: Ребров відповів македонському футболісту, який порівняв збірну України з аматорами

Переглядів 82057
Віктор Глухенький
35 голосів
Сергій Ребров. Фото: телеграм-канал УАФ
Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров відповів на питання журналістів на регламентній пресконференції в переддень гри проти Мальти.

Не варто злити Сергія Реброва! Завжди стриманий і виважений новий наставний національної збірної України, ледь не закипів на пресконференції перед грою відбору до Євро-2023 проти Мальти.

Сергію Станіславовичу поставили питання, зацитувавши слова півзахисника збірної Північної Македонії Еніса Барді, який порівняв збірну України з аматорами.

«Я не розумію, чому ви взагалі читаєте те, що каже Північна Македонія. Ви слухайте, що кажемо ми, ми повинні думати про себе, а не те, що про нас кажуть інші», – доволі різко відповів Ребров.

Ледь не вивела з рівноваги Реброва ось ця цитата македонця Барді, яку він зі злості сказав після програного матчу Україні.

«Поразка сталася через менталітет. Ми годину тримали в пляшці велику футбольну Україну. Протягом 60 хвилин на полі ми виглядали як Барселона проти аматорського клубу.

А потім сталася проблема. Ми пропустили один гол, а потім був неймовірний спад, психологічний зрив. Ми повинні сісти й відкрито поговорити один з одним», – сказав Барді після гри в Скоп'є.

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Україна – Мальта відбудеться 19 червня у Трнаві (Словаччина). Початок – 19.00;
  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки; 
  • Мальта — п’ята, у якої нуль залікових пунктів, а перша Англія з дев’ятьма очками. Ці збірні вже мають в активі по три проведених зустрічі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт