Новини

Вибір зроблено: захисник Шахтаря визначився з майбутнім – повідомлено про його новий клуб

Переглядів 1491
Данило Моісеєнков
1 голос
Марлон. Фото: Google
Центральний захисник Шахтаря Марлон, який провів минулий сезон на правах оренди в італійській Монці, повернеться на Батьківщину. Він буде грати за рідний клуб.

Бразильський захисник Шахтаря Марлон наступний рік проведе на правах оренди у Флуміненсе. Угода має бути оформлена протягом цього тижня.

Керівництво Флуміненсе хоче підписати захисника на другу частину сезону в Бразилії.

Марлон, порадившись із сім'єю, погодився на пропозицію бразильського клубу і навіть попросив своїх агентів припинити пошуки інших варіантів на Батьківщині, інформує видання Globo.

Він хоче повернутися до рідного клубу навіть на меншу зарплату, ніж йому пропонують у Європі. Він продовжує отримувати пропозиції з Італії та інших країн.

Марлон. Фото: Google

Раніше повідомлялося про інтерес до захисника з боку Панатінаікоса і команд із Саудівської Аравії, а також Корінтіанса.

За інформацією Ютуб-каналу Canal do Lessa, до 17 липня цей трансфер буде оформлено, а угода буде дійсною до червня 2024 року.

Марлон виступатиме за Флуміненсе на правах безкоштовної оренди з Шахтаря згідно з правилом ФІФА, яке дає змогу легіонерам призупиняти свої контракти з українськими клубами через війну в країні.

За цим же правилом бразилець провів в оренді минулий сезон у Монці, де зіграв 30 матчів і допоміг команді посісти 11-те місце в Серії А.

  • Марлон перейшов в Шахтар у 2021 році із Сассуоло за 12 мільйонів євро. За «гірників» він провів 22 матчі та виграв із нею Суперкубок України.
  • Після початку повномасштабної війни рф проти України Марлон призупинив контракт із Шахтарем і покинув країну.
  • Контракт бразильця з донецьким клубом дійсний до 30 червня 2026 року.
  • Після 14 зіграних турів Флуміненсе посідає четверте місце в чемпіонаті Бразилії.
  • Захисник виступав за рідний клуб до 2016 року, коли пішов до Барселони на правах оренди, а через сезон був викуплений за п'ять мільйонів євро.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт