Новини

«Вийшов, не знаючи що робити»: головний тренер Жирони відреагував на дебют Довбика

Переглядів 4428
Данило Моісеєнков
3 голоси
Артем Довбик. Фото: Жирона
Український нападник Артем Довбик одразу після переходу до Жирони дебютував за нову команду. Головний тренер каталонців Мічел прокоментувал гру форварда.

У неділю, шостого серпня Жирона офіційно оголосила про підписання Артема Довбика із Дніпра-1. У той самий вечір каталонська команда грала проти Лаціо за символічний трофей «Коста Брава».

Жирона виграла із рахунком 2:1, а один із голів красивим ударом з-за меж штрафного майданчика забив Віктор Циганков. Довбик вийшов на заміну у середині другого тайму замість Арнау Мартінеса.

Головний тренер каталонців Мічел прокоментував дебют українського новачка.

«Довбик – особливий гравець. Він не знає мови, він не тренувався, він вийшов на поле, не знаючи, що робити... Він підписував папери сьогодні вранці, він ще не в Жироні. Ми повинні підпускати його повільно, але він дає нам те, що чого ми не мали.

Очікування щодо нього дуже високі, але тиснути не потрібно. І він, і Циганков роблять нас кращими. Інші дебютанти на 100% відповідають нашій ідеї. Вони значно полегшують мою роботу», – наводить слова іспанського спеціаліста Diari de Girona.

  • Перша офіційна гра для команди Довбика та Циганкова у новому сезоні відбудеться у суботу, 12 серпня проти Реала Сосьєдаду в рамках першого туру Ла Ліги. Початок зустрічі ‒ 18:00.
  • Контракт Довбика із новим клубом розрахований до 2028 року. Угода Циганкова діє до 2027-го.
  • Трансфер Артема став рекордним в історії Жирони – за повідомленнями ЗМІ нього заплатити сім мільйонів євро.
  • Українець буде виступати під дев'ятим номером.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт