Новини

«Вишуканий дотик у стилі Кройфа сказав сам за себе»: Мудрик змінив плани Почеттіно на матч з Ліверпулем

Переглядів 11281
Владислав Лютостанський
9 голосів
Михайло Мудрика та Маурісіо Почеттіно. Фото: Getty Images
Англійська преса пише, що український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик може змінити травмованого Крістофера Нкунку в основі на матч першого туру АПЛ проти Ліверпуля.

У четвер, 3 серпня, лондонський Челсі зіграв останній товариський матч перед початком нового сезону в Англії, зігравши внічию з дортмундською Боруссією (1:1).

Замість травмованого гравця команди Маурісіо Почеттіно Крістофера Нкунку на 22-й хвилині матчу вийшов український вінгер Михайло Мудрик. 

«Нкунку стартував ліворуч на Солджер Філд, а на лаві запасних залишився Мудрик. Тож, можливо, плани Почеттіно можуть бути змінені, враховуючи травму, яку зазнав Крістофер».

Англійське видання відзначає, що Михайло набув більшої впевненості та завжди заточений на створення небезпеки біля воріт суперника.

«Здається, його фізична форма ретельно контролюється, але важко ігнорувати хвилювання, яке виникає, коли він отримує на м’яч. Український гравець національної збірної явно зміцнює впевненість.

Щоразу, коли 22-річний футболіст був із м'ячем, він кидав виклик обороні суперника, рухаючись уперед і прагнучи завдати удару».

Також в пресі відзначили ефектний прийом м'яча Мудриком, порівнявши його з легендарним Йоханом Кройфом.

«Навіть коли він не досягав успіху, то дивився на вболівальників зі США і підіймав руки вгору, намагаючись створити атмосферу передсезонного товариського матчу. Вишуканий дотик у стилі Кройфа, щоб дуже недбало взяти м'яч у повітрі, сказав сам за себе».

Видання відзначає, що для конкурента Мудрика Рахіма Стерлінга конкуренція з українцем стане випробуванням.

«Натомість у Стерлінга було складне передсезоння. Його другий тайм проти Дортмунда, можливо, був найкращим періодом передсезонної підготовки. Його присутність у команді, схоже, буде під питанням, і конкуренція з боку Мудрика, безумовно, стане для нього випробуванням», ‒ пише Football.London

  • Перша офіційна гра в сезоні 2023/24 на Мудрика чекає вже у неділю, 13 серпня. Челсі зійдеться з Ліверпулем у першому турі АПЛ.
  • Матч розпочнеться о 18:30. У США Челсі грав проти Рексема (5:0), Брайтона (4:3), Ньюкасла (1:1), Фулгема (2:0) та Боруссії Д (1:1).
  • Також команда Почеттіно стала переможцем товариського турніру Premier League Summer Series.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт