Новини

Вперше не пропустив: Реал з Луніним мінімально обіграв Хетафе

Переглядів 820
Павло Клименко
1 голос
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
У матчі восьмого туру чемпіонату Іспанії Хетафе на своєму полі брала мадридський Реал. Поєдинок завершився перемогою гостей з рахунком 1:0.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті не міг розраховувати на основного голкіпера команди бельгійця Тібо Куртуа, який продовжує відновлюватись після травми спини.

Місце у воротах італійський фахівець довірив українцю Андрію Луніну, для якого цей матч став третім поспіль у складі мадридської команди.

На 3-й хвилині поєдинку Модріч навісив із кутового з лівого флангу на бразильського захисника Реала Едера Мілітао, який ударом головою зблизька відкрив рахунок. Цей м'яч так і залишився єдиним у цій зустрічі.

23-річний Лунін провів восьмий поєдинок у кар'єрі за мадридський клуб. Вперше українському голкіперу вдалося зіграти «на нуль».

Реал набрав 22 очки у восьми матчах і одноосібно очолив турнірну таблицю чемпіонату Іспанії. Барселона відстає на три залікові пункти, але має одну гру у запасі.

Наступний матч Реал проведе у Лізі чемпіонів проти Шахтаря. Поєдинок пройде у Варшаві 11 жовтня та розпочнеться о 22:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт