Новини

«Я поділяю думки Зінченка»: Ребров відзначився щирим зізнанням напередодні матчу Україна – Англія

Переглядів 3824
Владислав Лютостанський
4 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров напередодні гри з Англією у відборі на Євро-2024 висловився у підтримку хавбека команди Олександра Зінченка.

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко відповів на запитання, як він справляється з тим, що є в його серці та голові стосовно війни на батьківщині.

«Це хороше запитання, оскільки раніше я його дуже часто чув, але зараз я вже маю відповідь. Коли я виходжу на поле, то розумію, що за моєю спиною є люди, які боряться за незалежність України.

Люди, які також мають сімї, але вони ризикують та стоять на передовій, роблячи все можливе задля існування України. Відповідно коли ти про це думаєш, то немає ніякої жалості до себе – ти просто виходиш та граєш», – сказав Зінченко на передматчевій пресконференції.

Головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров зізнався, що поділяє думки півзахисника збірної та подякував Англії за підтримку України у війні з РФ.

«Звичайно, я повністю поділяю почуття та думки Зінченка. Олександр сказав, що дуже вдячний за підтримку Польщі, але я також хочу зазначити, що й Англія надала чималу підтримку Україні у такий складний для нас час.

Щодо моєї роботи, то я дуже щасливий, для мене це велика відповідальність. Я дійсно радий, що доєднався до збірної України в такий важкий час».

Також Ребров наголосив на тому, що так само як і вони з Зінченком вважає уся команда. Фахівець запевняє, що футболісти збірної чітко усвідомлюють завдяки кому вони мають можливість надалі грати у футбол.

«Це не тільки ми з Олександром маємо подібні почуття та думки, а й кожен гравець нашої збірної постійно думає про Україну, ми про це постійно говоримо.

Ми розуміємо, що завдяки хлопцям та дівчатам, які знаходяться на передовій, ми можемо робити свою справу. Для мене, як для тренера навіть легше, адже мені не потрібно мотивувати хлопців. Вони знають за що вони грають та чітко розуміють мету, до якої ми йдемо»,  – зазначив Ребров на передматчевій пресконференції.

  • 9 вересня збірна України зіграє з Англією. Початок зустрічі – 19:00 за київським часом.
  • 12 вересня на команду Реброва чекає матч зі збірною Італії. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт