Новини

«Я сказав гравцям»: щира заява Реброва напередодні матчу збірної України проти Німеччини

Переглядів 2374
Владислав Лютостанський
4 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію. На команду синьо-жовтих чекає товариська виїзна гра зі збірною Німеччини.

У понеділок, 12 червня, збірна України зіграє благодійний товариський матч з Німеччиною у Бремені. Напередодні гри Сергій Ребров дав пресконференцію в якості головного тренера національної команди.

«Дуже важливо підготуватися до матчів. Для нас завжди є питання результату. Але в нас не так багато часу, тому розглядаємо цей матч як підготовку до офіційних ігор»

Наставник подякував Німеччині за можливість провести такий поєдинок.

«Хочу подякувати Німеччині – одній з найбільших країн, що підтримують Україну у війні. Ми дуже раді грати тут у 1000 матчі. Футбол – це емоції для наших людей та країни, яких нам не вистачає».

Ребров вважає, що гравці збірної мають подарувати українцям позитивні емоції під час війни.

«Всі дивляться новини про війну. Я сказав гравцям, що ми маємо дати емоції людям і показати наш характер на полі. Гра неофіційна, але все одно важливо його показати. Ми показуємо, що Україна жива і ми граємо у футбол», – зазначив Ребров на пресконференції.

  • Сергій Станіславович працював у збірній України асистентом головного тренера Юрія Калитвинцева з 2010 по 2011 рік.
  • 16 червня команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт