Новини

«Я вже втомився повторювати»: реакція іменитого українського тренера на поразку Динамо від Чорноморця

Переглядів 6253
Владислав Лютостанський
6 голосів
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Відомий український тренер Олександр Севідов висловився щодо поразки київського Динамо в матчі з одеським Чорноморцем в четвертому турі УПЛ (2:3).

У неділю, 20 серпня, Динамо поступилося Чорноморцю (2:3) в рамках четвертого туру УПЛ.

Відомий український тренер Олександр Севідов відреагував на поразку команди Мірчі Луческу від підопічних Романа Григорчука.

«Я вже втомився повторювати. Щоб ти не створював і як ти б не грав попереду, але якщо в тебе бардак позаду, то про жодні перемоги, місця в єврокубках, турнірні задачі тобі мріяти не доводиться. З цим потрібно якось боротися».

Також Севідов вважає, що Георгій Бущан переважає Руслана Нещерета у надійності, тому фактор ротації зіграв свою роль у невтішному результаті київської команди.

«Не можу сказати, що Нещерет поганий воротар, але коли стоїть Бущан, то від нього йде надійність. Можливо Нещерет не дає надійності в підказах, у воротарській грі. Ротація не пройшла безслідно та не могла не позначитися на якості гри команди».

Спеціаліст відзначив, що у Динамо наразі немає захисників, від яких йшла б надійність, адже всі вони помиляються.

«Якщо проводити ротацію на флангах можна, то кого ставити в центр? Ну Біловар був на лавці, але ж всі захисники Динамо помиляються. Нема надійності. А коли нема надійності, то ти завжди переживаєш за результат. Наших грандів більше ніхто не боїться», – сказав Севідов у програмі Фінти та Підкати.  

  • Наступна гра Динамо буде з Бешикташем в рамках плей-оф раунду відбору до Ліги конференцій.
  • Перший поєдинок відбудеться 24 серпня у Бухаресті. Матч-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • Гру Динамо в УПЛ проти Вереса було перенесено через участь киян у єврокубках.
  • Наразі кияни займають сьоме місце у чемпіонаті України, здобувши у чотирьох турах шість очок (ще гра в запасі).
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт