Новини

«Я знаю на сто відсотків»: Палкін розповів, що Мудрик точно зробить в Англії

Переглядів 2585
Дмитро Котков
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Гендиректор донецького Шахтаря Сергій Палкін висловив впевненість у тому, що Михайло Мудрик ще розкриється в Челсі, з яким він зможе виграти масу трофеїв.

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін висловився про українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика.

«Я знаю на сто відсотків, що він візьме участь у багатьох, багатьох трофеях для Челсі у майбутньому. Тому що це надзвичайно унікальний гравець. Унікальний футболіст із неймовірними технічними характеристиками», – сказав Сергій Палкін в інтерв’ю Sky Sports.

Менеджер «гірників» зазначив, що Михайло є справжнім професіоналом.

«Я у Шахтарі 20 років. Я бачив дуже багато гравців – і українців, і легіонерів. Але я ніколи не бачив таких професіоналів, які так багато працюють», – додав Палкін.

Лондонський Челсі купив Михайла Мудрика взимку за 70+30 млн євро. Українець на даний момент зіграв за «аристократів» дев'ять матчів та відзначився одним асистом.

Челсі продовжує грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу лондонці зустрінуться з мадридським Реалом. Також «аристократи» на даний момент з 39 очками в активі посідають 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт