«Тиждень тому я зустрічався з Мудриком в Англії»: Палкін розповів про, що він говорив з українським вінгером Челсі

Переглядів 1986
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Тиждень тому я зустрічався з Мудриком в Англії»: Палкін розповів про, що він говорив з українським вінгером Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Сергій Палкін розповів про те, як він мав зустріч із Михайлом Мудриком. Гендиректор Шахтаря та український футболіст Челсі побачилися у Великобританії.

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін заявив, що український вінгер Михайло Мудрик, який раніше виступав за «гірників», зможе проявити себе у складі лондонського Челсі. Менеджер Шахтаря бачився з українським легіонером «аристократів» н Туманном Альбіоні.

«Тиждень тому я зустрічався з Мудриком в Англії. Він дуже щасливий. Він задоволений усім, що відбувається з ним. Він хоче важко працювати та демонструвати себе кращого. І він завжди думає про Україну, це найважливіше», – сказав Палкін в інтерв’ю Sky Sports.

Також гендирекор донецького клубу зазначив, що Мудрик з часом дасть результат у грі за Челсі.

«Я казав представникам Челсі, що вони отримали справжній діамант, але мають бути дуже терплячими. Дайте цьому хлопцю трохи часу, і ви побачите, який футбол він принесе вашому клубу», – додав Палкін.

Челсі продовжує грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу лондонці зустрінуться з мадридським Реалом. Також «аристократи» на даний момент з 39 очками в активі посідають 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. 

Що стосується Михайла Мудрика, то українець на даний момент зіграв за Челсі дев'ять матчів та відзначився одним асистом.