Новини

«Якби він пішов в Ювентус, на ньому відбили б всі гроші»: Кварцяний прирівняв зірку збірної України до Роналду

Переглядів 3579
Данило Моісеєнков
2 голоси
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Колишній головний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний висловився щодо популярності та ігрового рівня українського вінгера Жирони Віктора Циганкова.

Віктор Циганков разом із Жироною у неділю, 20 серпня, здобув першу перемогу у новому сезоні Ла Ліги, перегравши Хетафе із рахунком 3:0.

Легендарний український тренер Віталій Кварцяний поділився думкою щодо виступів Циганкова та розповів про його медійний потенціал.

«Майже всі українські футболісти, які пішли в хороші клуби, зарекомендували себе. Зараз раз-два і Циганков-Довбик – бубух. Циганков забив гол. Він зараз як Роналду – за автографами всі до нього.

На його футболках зараз будуть заробляти десятки та сотні мільйонів. Якби він пішов в Ювентус, то на ньому зразу відбили б всі гроші, що витратили», – сказав Кварцяний в коментарі для програми «Звєров про футбол».

  • Кварцяний раніше очолював такі клуби, як Торпедо Луцьк, польський КСЗО, Хмельницький, Кривбас, Металург Запоріжжя та п'ять разів очолював Волинь.
  • 70-річний тренер провів на чолі Волині 449 матчів: 163 перемоги, 84 нічиї та 202 поразки. Нині він є очільником Волинської федерації футболу.
  • Циганков перейшов до Жирони у січні цього року із Динамо за п'ять мільйонів євро. Його контракт розрахований до 2027 року.
  • Всього за каталонців він провів вже 21 матч, в яких забив три голи та віддав сім результативних передач.
  • Також до Жирони цього літа із Дніпра-1 перейшов Артем Довбик, ставши найдорожчим трансфером в історії клубу – понад сім мільйонів євро.
  • Він вже встиг два рази вийти на заміну у Ла Лізі і забив гол з передачі Циганкова. Його контракт діє до 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт