Новини

«Якщо про це дізнається Коломойський, нам усім буде п****ць»: Вацко поділився історією від Ротаня

Переглядів 638
Євген Чепур
1 голос
Руслан Ротань. Фото: Дніпро-1
Відомий український журналіст Віктор Вацко висловився про останні скандальні ситуації в українському футболі, пов'язані з грубими помилками арбітрів.

Віктор Вацко у своїй програмі на ютуб-каналі дав свій рецепт, як грати у чесний футбол.

«Для власників клубів УПЛ та ПФЛ можу дати пораду від простого лисого блогера, як дотримуватись принципів чесної гри без порожніх розмов із чиновниками УАФ. Все дуже просто – нехай ваші підлеглі нічого суддям не дають».

Журналіст закликав функціонерів українських клубів не працювати із арбітрами.

«Подивися один одного в очі, без Павелка та без чиновників УАФ і пообіцяйте, що не працюватимете з арбітрами. Ви шановні люди, вашого слова буде достатньо. І жорстко карайте тих ваших підлеглих, котрі порушать ваше слово».

Вацко поділився однією історією, пов'язаною з Дніпром, який після першого кола посідав перше місце, однак у другій частині сезону через помилки арбітрів команда зайняла друге місце.

«Пам'ятаєте сезон 2013/14, коли Дніпро після першого кола йшов на першому місці і претендував на чемпіонство, а навесні арбітри його матчі просто «вбили», відібравши очки своїми рішеннями. У мене тоді була розмова з Русланом Ротанем про те, що можна було скинутися з преміальних на суддів, якщо клуб не працює із суддями».

Тоді Ротань пояснив, що гравці Дніпра не пішли б ніколи на такий крок, оскільки президент клубу Ігор Коломойський все одно дізнався б про це і було б жорстке покарання.

«Знаєте, що відповів Ротань? Його слова: «Ми цього не робитимемо, тому що, якщо про це дізнається Коломойський, нам усім буде п****ць буде». Коли я працював у Карпатах, керівництво клубу мала таку саму позицію – не працювати з суддями. Це я називаю жорсткою позицією президента клубу».

Вацко працював у Карпатах із серпня 2015-го по липень 2013 року на посаді віце-президент клубу, де відповідав за трансферну діяльність.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт