Новини

«Якщо вони добре тренуються, вони заслуговують грати»: Лемпард оцінив шанси Мудрика повернутися в основу Челсі

Переглядів 750
Павло Клименко
1 голос
Френк Лемпард та Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Френк Лемпард поділився останніми новинами з табору команди перед матчем 31-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Брайтона.

Френк Лемпард сьогодні проведе свій перший домашній матч на чолі Челсі після повернення до клубу на посаду головного тренера команди.

Наставник «аристократів» після матчу з Реалом (0:2) у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів збирається провести ротацію, щоби свій шанс показати себе отримали гравці, які мало грали.

«Дати шанс гравцям, які не часто з'являються на полі? Так, але не всі вони можуть грати. Я хочу вигравати футбольні матчі, тому що ми – Челсі, і це те, на що чекають від нас уболівальники.

Я хочу бути частиною процесу, коли гравці мають можливість продемонструвати свої якості. Якщо вони добре тренуються, вони заслуговують грати», – сказав Лемпард.

Цілком можливо, що сьогодні Мудрік отримає місце в основі Челсі на матч проти команди Роберто Де Дзербі. Екс-тренер Шахтаря не зможе бути присутнім у технічній зоні через дискваліфікацію у минулій грі з Тоттенхемом (1:2).

22-річний лівий вінгер приєднався до Челсі із Шахтаря за 70+30 мільйонів євро у січні цього року. У його активі десять матчів та одна результативна передача за лондонську команду.

Матч 31-го туру АПЛ Челсі – Брайтон розпочнеться о 17:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт