Новини

Ярмоленко був одним із найгірших у складі Аль-Айна: аналітики оцінили українця у переможному матчі Ліги ОАЕ

Переглядів 1032
Павло Клименко
1 голос
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Аль-Айн
У неділю, 7 травня, Аль-Айн під керівництвом українського наставника Сергія Реброва обіграв Аль-Васл у виїзному матчі 25-го туру чемпіонату ОАЕ (3:2). Відома оцінка за гру Андрія Ярмоленка.

Аль-Айн обіграв Аль-Васл, але втратив шанси на чемпіонство в ОАЕ. Український вінгер Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі гостей, але не відзначився результативними діями. Хавбека було замінено на 77-й хвилині зустрічі на марокканця Ель-Мехді Мубаріка при рахунку 2:1.

Статистичний портал Аiscore не вражав діями Ярмоленка і поставив українцю та форварду Коджо найнижчі оцінки у складі Аль-Айну – 5.3. Найкращим гравцем матчу став півзахисник команди Реброва Паласіо – 8.6.

33-річний Ярмоленко перейшов у Аль-Айн у літнє трансферне вікно у статусі вільного агента, провів за команду з ОАЕ 30 матчів у всіх турнірах, забив дев'ять голів і зробив шість результативних передач.

Додамо, що за тур до закінчення сезону Ліги ОАЕ Аль-Айн втратив шанси на чемпіонство. Команда Реброва та Ярмоленко побореться за друге місце з Аль-Вахдою у заключному турі чемпіонату ОАЕ, який відбудеться 26 травня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт