Ребров та Ярмоленко втратили шанси на чемпіонство в ОАЕ: Аль-Айн зіграє у кваліфікації азіатської ЛЧ

Переглядів 1142
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ребров та Ярмоленко втратили шанси на чемпіонство в ОАЕ: Аль-Айн зіграє у кваліфікації азіатської ЛЧ
Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
За підсумками 25-го туру чемпіонату ОАЕ клуб Аль-Айн, який очолює український фахівець Сергій Ребров, втратив шанси на титул, але забезпечив собі місце у кваліфікації азіатської Ліги чемпіонів.

Аль-Айн під керівництвом українського наставника Сергія Реброва обіграв Аль-Васл у виїзному матчі 25 туру чемпіонату ОАЕ (3:2).

Український півзахисник Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі гостей, але не відзначився результативними діями. Хавбека було замінено на 77-й хвилині зустрічі на марокканця Ель-Мехді Мубаріка при рахунку 2:1.

Аль-Айн пропустив на п'ятій хвилині, але з середини першого тайму грав у більшості через вилучення сербського захисника Александара Васильєвича, чим скористався після перерви, коли дублем відзначився хавбек Бандар Моххаммед.

Аль-Васл зрівняв рахунок на 90-й хвилині з пенальті, але Аль-Айн вирвав перемогу на 12-й компенсованій хвилині завдяки голу бразильця Жонатана Сантоса.

У паралельному поєдинку Аль-Ахлі здобув вольову перемогу над Бані Ясом та став чемпіоном ОАЕ за один тур до фінішу (2:1).

Аль-Ахлі випереджає Аль-Айн на три очки за один тур до фінішу, але має перевагу в особистих зустрічах (2:1, 1:1).

Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Аль-Айн

Аль-Айн забезпечив собі місце у трійці та представить ОАЕ у кваліфікації азіатської Ліги чемпіонів у сезоні 2024/25.

Команда Реброва боротиметься за друге місце з Аль-Вахдою у заключному турі чемпіонату ОАЕ, який відбудеться 26 травня.

33-річний Ярмоленко перейшов уАль-Айн у літнє трансферне вікно у статусі вільного агента, провів за команду з ОАЕ 30 матчів у всіх турнірах, забив дев'ять голів і зробив шість результативних передач.

Нагадаємо, що минулого сезону Ребров привів Аль-Айн до чемпіонського титулу в ОАЕ.

X