Новини

Ярмоленко зробив чудовий асист з центра поля: дивіться відео шедевру

Переглядів 534
Дмитро Котков
2 голоси
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Лідер збірної України Андрій Ярмоленко, який виступає за Аль-Айн знову відзначився класним асистом. На цей раз українець віддав гольовий пас з центра поля.

Український форвард Аль-Айна Андрій Ярмоленко відзначився гольовим пасом у поєдинку шостого туру Про Ліги ОАЕ з Аль-Вахдою. В цьому матчі команда українця програла з рахунком 2:3.

Ярмоленко з’явився на полі з перших хвилин і в першому таймі результативними діями не відзначився, а його команда пішла у роздягальню на перерву за рахунку 1:2. А ось у другій половині зустрічі після того як суперник забив третій м’яч у ворота Аль-Айна, Андрій на 57-й хвилині зробив асист на Суфіана Рахімі, який розкішним голом оформив дубль. Зазначимо, що Ярмоленко зробив асист у фірмовому стилі з центра поля. Подібне Андрій робив, коли віддав гольовий пас на Віктора Циганкова в переможному для збірної України матчі з Іспанією (1:0).

Не вдалось завантажити відео.

Команда Реброва та Ярмоленка у підсумку поступилася на власному полі з рахунком 2:3.

В цьому сезоні Андрій Ярмоленко зіграв шість матчів за Аль-Айн. У цих поєдинках український нападник відзначився двома голами та чотирма асистами.

Аль-Айн, головним тренером якого є український спеціаліст Сергій Ребров, після шести турів, набравши десять очок, іде на четвертому місці в турнірній таблиці Про Ліги ОАЕ. Команда українців відстає від першої Шарджі на три очки. І зазначимо, що у лідера є ще матч в запасі.

Наступний матч Аль-Айн зіграє в Дубаї з Аль-Насром 22-го жовтня напередодні дня народження Ярмоленка!

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт