Новини

«Є варіанти»: Ордець висловився про своє майбутнє в Бохумі – у нього досі діє контракт з російським клубом

Переглядів 3836
Данило Моісеєнков
0 голосів
Іван Ордець. Фото: Google
Іван Ордець розповів про своє майбутнє після сезону у німецькому Бохумі. Має варіанти в інших клубах, але все ще діє його контракт з російським клубом.

Ексзахисник збірної України та Шахтаря Іван Ордець розповів про свої плани щодо продовження кар'єри після року гри у німецькій Бундеслізі за Бохум.

Гравець хоче взяти трохи часу на відпочинок та роздуми:

«Чемпіонат закінчився, мій контракт спливає. Я отримав пропозицію від клубу. Я зараз попросив керівників клубу дати мені невелику паузу. Я хочу трохи відпочити від футболу, побути зі своєю сім'єю, відключитися, скажімо так, і вже наступного тижня приймати рішення щодо мого майбутнього».

Також Іван розповів про інтерес з боку інших клубів:

«Потрібно подумати про цифри, про суму, яку вони хочуть запропонувати. Потрібно її також обговорити. Цей сезон вийшов для мене хорошим у Бундеслізі. Є варіанти. Інші команди також цікавляться. Це теж важливо. Рішення зрештою буде за мною. Сподіваюся, я і моя сім'я дійдемо правильного рішення», — сказав Ордець для ютуб-каналу THE GAME.

Нагадаємо, що Ордець перейшов до німецького клубу після того, як скористався правилом ФІФА і призупинив контракт з московським Динамо — захисник не грав за російський клуб після початку повномасштабної війни, але досі знаходиться на контракті в московської команди, який діє до 2024 року.

  • В цьому сезоні він зіграв 30 матчів в Бундеслізі, в яких віддав один асист та отримав чотири жовті картки.
  • Бохум зайняв 14 місце у чемпіонаті Німеччини, набравши при цьому 35 очок.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт