Новини

«Єдиний номінальний центральний форвард»: Динамо оголосило про стан свого «унікального» гравця

Переглядів 8361
Ілля Деулін
5 голосів
Фото: Динамо
Київське Динамо продовжує готуватися до нового сезону в Австрії. Пресслужба киян розповіла про тренування киян та про кадрові новини з розташування команди.

Динамо продовжує приготування до нового сезону. Після товариського матчу з Янг Бойз (3:3) команда отримала трохи відпочинку, адже до Австрії команда прибула пізно вночі.

Ввечері ж динамівці вийшли на тренування. Якщо ж раніше в місці перебування Динамо була спека, то в четвер пішов рясний дощ, який не вплинув на хід тренування киян.

Заняття було повністю присвячене ігровим вправам. Спершу польові гравці працювали над контролем м’яча, поки голкіпери окремо виконували спеціальні воротарські вправи. 

Не вдалось завантажити відео.

А далі відбулася гра на все поле, проте це була не звичайна двосторонка – гравці мали певні обмеження за кількістю дотиків до м’яча, які час від часу змінювалися. Після неї футболісти працювали над індивідуальними навичками.

Декілька гравців отримали додатковий відпочинок і займалися окремо. Крім того, вже відновлює свої кондиції юний нападник Ігор Горбач, повідомила пресслужба киян.

Тим часом до бігової роботи приступив Горбач, єдиний номінальний центральний форвард, який наразі присутній на зборі команди.

  • Динамо завершило минулий сезон на четвертому місці в УПЛ і гратиме у кваліфікації Ліги конференцій 2023/24.
  • Наступний свій матч кияни на зборах проведуть у неділю, 16 липня, з Арісом.
  • Перша гра Динамо в УПЛ відбудеться вдома проти Минаю.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт