Динамо вперше не перемогло на австрійському зборі: голів Беніто, Дубінчака та Діалло не вистачило для тріумфу

Переглядів 4898
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Динамо вперше не перемогло на австрійському зборі: голів Беніто, Дубінчака та Діалло не вистачило для тріумфу
Гравці Динамо. Фото: Динамо
Підопічні Мірчі Луческу після знущання над другосортними клубами у ворота яких відвантажували по вісім-дев'ять голів, ледь не отримали по зубах від міцних «молодих хлопців».

Ще не всі вболівальники Динамо встигли знайти посилання на трансляцію поєдинку улюбленого клубу (нарешті матч Динамо можна було переглянути!!!), як лівий захисник киян Владислав Дубінчак замкнув простріл Олександра Тимчика з правого флангу. Йшла четверта хвилина.

Однак, через десять хвилин конголезький легіонер Янг Бойз Елія Мешак скористався неузгодженістю в захисті киян і рахунок зрівняв. 

Та не встигли швейцарці як слід порадіти, як біло-сині знову опинилися попереду в рахунку: нігерійський легіонер Беніто з кількох метрів розстріляв голкіпера швейцарського клубу Антоні Расіоппі, після пасу по-бразильськи, п’ятою, від Андрія Ярмоленка (хоча пас Андрія й не був вирішальним в цій комбінації).

Але… наша пісня гарна-нова, починай спочатку. На 36 хвилині захист Динамо знову зіграв не ідеально, м’яко кажучи. Тимчик рукою заблокував удар-простріл Мешака, тож судя впевнено вказав на 11 метрів. Жан-П’єр Нсаме вирок з «точки» виконав бездоганно – 2:2.

А в другому таймі замість зливи голів, розпочалася злива справжня. Тож, обидва колективи перестали грати в яскравий комбінаційний футбол, бо дренаж поля не встигав поглинути всю вологу.  

Та швейцарцям слизьке поле не завадило втрете пробити Геогія Бущана: з-за меж штрафного майданчика гарно приклався до м'яча поляк Лукаш Лакомий і голкіпер киян не виручив, «пустивши мишу».

Врятував Динамо від поразки на 90 хвилині гри свіженький Самба Діалло, який вийшов на заміну в кінці гри. Сенегалець увірвався до штрафної і зумів, дякуючи рикошету, увігнати м'яча в сітку швейцарців.

Динамо (Київ, Україна) – Янг Бойз (Берн, Швейцарія) 3:3 (2:2)

Голи: Дубінчак 9, Мешак 19, Беніто, 23, Нсаме, 37 (пен.), Лакомий 65, Діалло, 90.

  • Поєдинок проти Янг Бойз став четвертим за ліком на австрійському навчально-тренувальному зборі для команди Мірчі Луческу.
  • В грі номер один кияни переграли бухарестське Динамо 4:1.
  • У другому поєдинку динамівці каменя на камені не залишили від австрійського Вольфсбергера 8:0.
  • Третя гра стала ще результативнішою. Кияни розірвали словенський Триглав 9:0.