Новини

«З Англії я можу допомогти набагато більше»: Зінченко розповів про історії, якими його шокували діти в Україні

Переглядів 3485
Віктор Глухенький
2 голоси
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник лондонського Арсенала та національної збірної України Олександр Зінченко прокоментував своє залучення до глобальної ініціативи з підтримки України UNITED 24.

Кожен повинен бути на своєму місці, робити свою справу, але не забувати допомагати Україні. Саме такий принцип життя та поведінки сповідує один з найкращих футболістів нашої держави Олександр Зінченко, який з початком повномасштабної війни в України одразу ж долучився до багатьох волонтерських проектів, зокрема й глобальної ініціативи з підтримки України UNITED 24.

Нещодавно Зінченко побував в понівеченому Чернігові й так описав побачене:

«Це зовсім інша історія, коли ти бачиш ці зруйновані будівлі на власні очі, а не через телефон.

Я можу допомогти звідси (Англії – прим. «УФ») набагато більше своїй країні і людям, ніж якби я був там зараз. Але я обіцяю, що я дійсно хочу бути там — навіть тепер. Це моя батьківщина», – сказав Зінченко.

Особливо на Зінченка справили враження розповіді-спогади дітей, які пережили моторошні дні, коли Чернігів постійно знаходився під ворожими обстрілами.

«Уявіть, що ви дитина, і бачите, як хтось приходить до вас додому з маскою, щоб вкрасти щось. Але це ще гірше. Вони приходять зі зброєю, вони роблять набагато страшніші речі, а потім просто йдуть.

Це були реальні правдиві історії від дітей. Я був шокований. Ви не можете побачити це навіть у фільмах. Діти не можуть брехати, вони просто говорять справжню правду, – сказав Зінченко в інтерв'ю виданню Evening Standard.

  • В минулому сезоні Зінченко зіграв за Арсенал 33 матчі у всіх турнірах, забив один гол, зробив дві результативні передачі;
  • Арсенал посів другу сходинку турнірної таблиці АПЛ і зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів;
  • Контракт українського захисника з «канонірами» діє до червня 2026 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт