Новини

«З матеріальної точки зору не може порівнюватись»: Франков – про мотиви повернення Ярмоленка до Динамо

Переглядів 1435
Віктор Глухенький
2 голоси
Артем Франков. Фото: Google
Знаний у світі спорту футбольний журналіст Артем Франков висловив свою думку щодо мотивації Андрія Ярмоленка, яка змумила його прийняти рішення повернутися до київського Динамо.

Колишній головний редактор культового щотижневика «Футбол» Артем Франков в эксклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» озвучив свою точку зору щодо ймовірної мотивації Андрія Ярмоленка, якою він послуговувався приймаючи рішення повернутися до столиці України в цей буремний час.

«Мені складно сказати про мотиви Ярмоленка. Річ у тім, що з матеріальної точки зору прихід в Динамо не може порівнюватись з його періодом в Європі та на Сході. 

Що стосується можливості пограти та закінчити у себе в клубі, який дав тобі путівку у життя, зрозуміло, що до Києва у Андрія був етап у рідному місті ‒ Чернігові, і Динамо – не перший його клуб. Також не треба забувати про патріотичний мотив: все-таки пограти у себе трішки вдома. Я тільки можу порадіти, що такий гравець повернувся в Україну», – сказав Франков.

  • Андрій Ярмоленко виступав за чернігівську Десну, київське Динамо, англійський Вест Хем, німецьку Боруссію з Дортмунду та Аль-Айн з ОАЄ.
  • За першу команду Динамо Ярмоленко виступав з 2008 по 2017 роки.
  • У біло-синій футболці Ярмоленко відіграв 340 матчів: 137 голів, 90 результативних передач.
  • Нова угода Ярмоленка з київським Динамо діятиме два роки.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт