Новини

«Завжди думаєш, що тебе це не торкнеться»: хавбек Металіста-1925 Габелок - про нічний приліт шахеда в його київський будинок

Переглядів 1539
Артем Жилінський
2 голоси
Артем Габелок. Фото: УПЛ
Футболіст харківського Металіста 1925 Артем Габелок розповів про наслідки нічного обстрілу України, а саме Києва, адже в його будинок влучили уламки з БПЛА.

Цієї ночі ворог вкотре варварськи атакував столицю. Уламки одного з БПЛА потрапили до будинку, де мешкає півзахисник Металіста 1925 року Артем Габелок.

Артем Габелок в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net поділився емоціями після потрапляння уламків безпілотника до його київського будинку. Хавбек заявив, що зараз перебуває у Львові і пощастило, що цей інцидент оминув його. 

«Ми прокинулись уранці у Львові, почали читати новини. Пощастило, що нас не було у Києві. Ми живемо на шостому поверсі, прилетіло на 25-й. Завжди думаєш, що тебе це не торкнеться, але от так виходить... Неприємна ситуація».

Габелок повідомив, що збили шахед і не факт, що півзахисник би уцілів, якби знаходився в квартирі. 

«Збили безпілотник шахед, як я розумію. Були б удома, пішли б у ванну. Але судячи з того, як прилетіло, ванна могла б не допомогти. Ситуація змушує замислитись».

Футболіст розповів, що більшість партнерів живуть у столиці, але через масовані обстріли команда іноді їде на базу у Щасливому.

«Особливо коли багато прильотів, у нас шумно. Так, база в Щасливому під Києвом, усі живуть у місті в основному. Бувало, що ми просто всі до Щасливого їхали, якщо багато вибухів. Там пересиджували», — сказав Габелок для FanDay.net.

  • Металіст-1925, за результатами минулого сезону, фінішував на 12 місці в УПЛ та залишився в елітному дивізіоні;
  • 28-річний Габелок зіграв за команду 28 матчів, у яких він записав до свого активу два голи та один результативний пас;
  • Півзахисник приєднався до Металіста-1925 в лютому 2021 року;
  • Артем є вихованцем Шахтаря, а також грав за Спартак з Юрмали, Ворсклу та Єреванський Пюнік;
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює гравця в 500 тисяч євро.
  • Металіст 1925 зіграє свою першу офіційну гру в українській Прем'єр-лізі сезону 2023/24 вдома проти Шахтаря.
  • Матч відбудеться у суботу, 29 липня, о 17:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт