Новини

Збірна України провалила дебютний матч нового головного тренера: молодіжна команда програла Німеччині

Переглядів 3436
Владислав Лютостанський
2 голоси
Німеччина U21 – Україна U21. Фото: Юлія Перекопайко
Молодіжна збірна України U21 провела перший поєдинок під керівництвом Унаї Мельгоси. Синьо-жовті поступилися Німеччині у товариському матчі (0:2).

У п'ятницю, 8 вересня, молодіжна збірна Німеччини U21 приймала однолітків з України у Саарбрюкені на «Людвігспаркштадіон» в рамках товариського матчу.

Перший тайм пройшов без забитих голів, хоча підопічні Антоніо Ді Сальво створювали небезпеку біля воріт Руслана Нещерета.

У таймі другому німцям вдалося відзначитися доволі швидко.

Півзахисник збірної України Єгор Ярмолюк дуже невдало прийняв м'яч на власній половині поля після чого нападник Нік Вольтемаде відпасував на Максиміліана Бауера, який точним ударом увігнав шкіряного у сітку воріт Кирила Фесюна, що замінив Нещерета.

На 88-й хвилині центральний захисник збірної України Богдан Слюбик віддав точну передачу прямо в ноги суперника, що призвело до гольової контратаки, в якій відзначився нападник Тім Лемперле з передачі Роберта Вагнера.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Ясмина Саботіча зафіксував поразку Унаї Мельгоси у першому матчі на чолі молодіжної збірної.

Міжнародний товариський матч

Німеччина U21 – Україна U21 – 2:0 (0:0)

Голи: Бауер, 53, Лемперле 88.

  • 12 вересня команда Мельгоси гратиме проти Північної Ірландії в рамках першого туру відбору на Євро-2025.
  • Номінально домашній матч пройде у словацькому місті Попрад та розпочнеться о 19:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт